Rotating Header Image

Bøker og musikk

Hallo mine søte små. Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg sånn som jeg lagde i fjor, med hvilke bøker jeg leste i fjor og hva jeg vil lese i år. I tillegg vil jeg ta med hva slags musikk jeg hørte på i 2011, så kanskje dere finner noe dere liker. Here goes.

The Time Traveler’s Wife av Audrey Niffenegger. Min favoritt i året som var, absolutt nydelig.
Rosa og Trøffel av Katja Reider. Søt, fin barnebok som alle kan like, om kjærlighet.
A Concise Chinese-English Dictionary For Lovers av Xiaolu Guo. Enda en bok om kjærlighet, en som dessverre ikke rakk helt opp for min del. Men spennende med språket som er brukt i boken!
Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg av Kjersti Annesdatter Skomsvold. Nydelig om følelsene rundt å bli gammel.
American On Purpose av Craig Ferguson. Flott selvbiografi fra en av mine favoritt komikere. Om alkoholisme, ekteskap og om å bli amerikaner.
Naiv. Super av Erlend Loe. En nydelig fin bok, den andre jeg leser av fine Loe, og det kommer til å bli flere.

Sookie Stackhouse-bøkene, eller True Blood-bøkene, av Charlaine Harris. I alt 11 stykker som jeg hadde det kjempegøy med å lese. Underholdende bøker om vampyrer, varulver og sex. Kommer eget innlegg om disse senere.

Alt i alt har jeg altså lest 17 bøker i år! Kanskje det høres mye ut, kanskje det høres lite ut, for meg var det ihvertfall tre flere bøker enn jeg hadde tenkt til å lese, selv om det ikke ble de bøkene jeg skrev opp i fjor, akkurat. Men det kom av Sookie Stackhouse-bøkene, de var så vanedannende, og jeg klarte ikke stoppe etter bare én. Såda. Men! I år har jeg funnet bøker jeg vil lese, og målet er 20 bøker.

Hvis det er vanskelig å se hvilke bøker det er så kan du stikke innom denne listen. Her vil jeg etterhvert fortelle hva jeg syns om bøkene jeg har lest også. I mens denne listen vil bli der jeg skriver ned de faktiske bøkene jeg leser, så det er kanskje bedre å følge den, hvis du føler for det. Første boken jeg skal lese er ihvertfall Narnia-bøkene, noe jeg er kjent med fra barndommen, men vil lese i sin helhet nå som voksen. Voksen, tenk det a.

Men nok om bøker, i fjor lagde jeg en liste som het 2011 og stappet at jeg hørte på, likte og fikk dilla på inn i den. Da kan dere få den, og hvis du ikke vil ha 204 sanger i en liste, så kan du få favorittene mine istedet, i alt 33 sanger. Høres det ok ut? Flott.

2011 @ Spotify og Best of @ Spotify.

Godt nytt år, folkens! Håper det nye året blir bedre enn det forrige.

5 Comments

 1. Elin says:

  Time travlers wife er en veldig fin bok:) Har den og har lest den:)Likte den boka:) Her var det mange fine bøker og mange jeg ikke hadde hørt om så takk for tips:)

 2. Gitte says:

  Det er så kjekt med bøker! Jeg har ikke lest så mange i år, men jeg har blitt flinkere til å lese på sengen og ta lesepauser i pensumlesningen. ^^

  Jeg har jo faktisk lest noen av de på lista di: Lord of the Flies, The Da Vinci Code, The Pillars of the Earth, deler av Hitchhiker’s Guide to the Galaxy og Extremely Loud and Incredibly Close. Alle bøker jeg har likt på forskjellige måter. (Lord of the Flies var ganske brutal da.)

  Nå fikk lyst til å sette sammen min egen 2012-liste! ^^

 3. Lady Netta says:

  Ja, lag en liste, jeg elsker å se hva folk skal lese og har lest :D

 4. Mira says:

  Du har vært mye flinkere til å lese enn jeg! Herlig :) Og takk for tipset om den listen :)

 5. eirinsurr says:

  Sv: oi, den var ny! men jeg skal ønske deg lykke til også, håper du finner dw perfekte klærne :)

  likte innlegget kjempegodt! bra å se det ikke bare er jeg har en voldsom orden på bøkene jeg har lest. (holder nøye oversikt over både antall og sideantall, (kommer et innlegg over høydepunktene snart)) pluss, du mååååå lese boktyven så fort som mulig, det er den beste boken på jord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>